.
News Image

Radio Gaga neemt afscheid met Ronde van Vlaanderen

Woensdag de allerlaatste Radio Gaga.


Radio Gaga heeft de voorbije drie jaar bij vele Vlamingen een gevoelige snaar geraakt. Volgende woensdag komt er definitief een einde aan het hartverwarmende programma. Maar Joris Hessels en Dominique Van Malder nemen afscheid in schoonheid met een bijzondere aflevering.

Voor die allerlaatste aflevering gebruiken ze de caravan eindelijk waarvoor die gemaakt is: erin slapen en eten, en vooral: onderweg zijn.In Ronde van Vlaanderen gaan ze voor een keer namelijk niet naar één specifieke biotoop, maar wel naar een aantal mensen die de voorbije drie seizoenen te gast waren in de Radio Gaga-caravan, en die op hen een onuitwisbare indruk hebben gemaakt.

Zoals Georges (‘Jos’) en Yvonne, die Joris en Dominique twee jaar geleden leerden kennen in Pellenberg, toen beide benen van Georges (Jos) net geamputeerd waren. Of Alicia, die ze vorig jaar ontmoetten in het Zeepreventorium, waar ze behandeld werd voor obesitas. En Patricia, die langskwam in de gesloten jeugdinstelling van Mol, waar haar zoon verbleef wegens agressieproblemen.

Woensdag 1 november, uitzonderlijk om 20.45 u. op Canvas en vrtnu.beOok op Radio 2 is Radio Gaga woensdag om 9 uur aan zijn laatste aflevering toe, met een terugblik op de voorbije drie seizoenen en nieuwe gesprekken met mensen uit de reeks. Radio 2 staat tijdens de herfstvakantie in het teken van de jaren ‘70. Daarom dragen Joris en Dominique aan elke getuige een toepasselijke plaat op uit de 70ies.


Download onze app voor iOS of Android