.
Radio 2
donderdag 30 juni 2022

Radio 2 straks volledig in het nieuw?

Er staat wat te gebeuren.

Radio 2 komt binnenkort totaal vernieuwd terug, dat heeft de Showbizz-Site uit goede bron vernomen. Dat er iets bij Radio 2 aan het veranderen is, dat is al even duidelijk.

De zender kiest voor een andere zomerprogrammatie waarbij onder andere het zomerprogramma van Kim Debrie in de ochtend werd opgeofferd, er is geen ‘De vijver van Siska’ meer, de regionale nieuwsuitzendingen worden sinds een tijdje op een andere manier aangekondigd, De Madammen verdwijnen en zo zijn er nog wel zaken die ons recent zijn opgevallen.

Ondertussen vallen alle puzzelstukjes op z’n plaats. De Showbizz-Site vernam uit goede bron dat Radio 2 binnenkort met een nieuw logo én een nieuwe baseline – de grootste familie zou verdwijnen – uitpakt. Tegelijk veranderen een aantal zaken in de programmatie, wat ons ook niet meer dan logisch lijkt. Of Radio 2 tegelijk afscheid neemt van enkele vertrouwde stemmen en of er ook nieuwe stemmen bij komen, dat is niet duidelijk.

Of het toeval is of niet, in Limburg presenteert Daan Masset vrijdag zijn laatste ochtendshow, hij gaat iets anders doen. Daan werd de afgelopen jaren in de zomer en in vakanties ook wel eens nationaal ingezet en stopt met ‘Start je dag’. Of Daan na de zomer definitief in Brussel aan de slag gaat, zal binnenkort zonder twijfel gecommuniceerd worden.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Kim Debrie

Meer Over:

Radio 2 Kim Debrie