.
Andre Hazes Jr
zaterdag 29 oktober 2022

Rachel Hazes: “Hij had niet eerlijker kunnen zijn”

De docureeks is binnenkort te zien op VTM 2

De familie Hazes is altijd een veel besproken familie geweest. André Hazes senior kwam al heel vroeg te overlijden en mama Rachel Hazes bleef achter met de kinderen André en Roxeanne.

Maar ook over zoonlief André Hazes is de laatste jaren al veel geschreven en gezegd. En nu nog steeds, ook na het verschijnen van zijn documentairereeks: ‘André Hazes: Crossroads’, die voorlopig enkel te zien is op Videoland, maar later ook op VTM2.

Mama Rachel houdt haar hart al vast, want ze herkent heel veel van haar zoon in haar geliefde partner en vader van André.

“In de vijfdelige serie vertelt hij over zijn knipperlichtrelatie met Monique, zijn drank-en cokeverslaving, zijn excessief gebruik van anabolen en de krassen op zijn armen waar hij tatoeages overheen liet zetten. Kwetsbaarder en eerlijker had hij zich niet kunnen opstellen”, klinkt het bij Rachel in Dag Allemaal.

Vele maanden geleden kreeg André te maken met een emotionele burn-out. En dat leidde tot alcohol- en drugsgebruik. “Ik merkte vrij snel dat het qua drinken almaar meer werd. En vooral dat die avonden dat hij in die roes beleefde elkaar almaar sneller opvolgden. Ik ken m’n zoon. Ik zag dat onmiddellijk aan hem.”