.
Andre Hazes en Monique Westenberg
vrijdag 23 april 2021

Rachel Hazes haalt nog maar eens uit naar Monique

"Net daarom kan ik uitleggen hoe ik het zie."

André Hazes is ondertussen gelukkig bij zijn nieuwe vlam Sarah, maar dat weerhield zijn moeder Rachel er niet van om nog maar eens uit te halen naar Monique.

Het heeft nooit geboterd tussen Andrés moeder en Monique, en dat liet de 51-jarige Rachel Hazes nog maar eens blijken in een televisie-interview: “Ik begrijp dat André haar een mooie vrouw vond, maar ik had het er heel moeilijk mee dat mijn zoon maar 20 was en zij al 37”, klinkt het bij Rachel die zelf samen was met de 19 jaar oudere André Hazes.

“En ja, mijn man was ook negentien jaar ouder dan ik, maar net daarom kan ik uitleggen hoe ik het zie”, probeert Rachel zich te verdedigen.

Met Bridget Maasland die kortstondig de partner was van André Hazes Junior en die nóg ouder was dan Monique, kon Rachel dan wel weer goed opschieten.

Maar ondertussen is André verliefd op Sarah van Soelen en ook zij heeft zich in het hart van mama Rachel genesteld: “Ik heb haar en haar familie ontmoet en vind haar helemaal leuk. Ik ben haar ouders dankbaar dat ze klaar staan voor André”, aldus Rachel Hazes.

Bio van André Hazes

Meer Over:

André Hazes