.
Raaf in The Masked Singer
vrijdag 24 maart 2023

Raaf uit ‘The Masked Singer’: “Ik zou niet kunnen kiezen”

Heeft hij of zij al een MIA gewonnen

De finale van ‘The Masked Singer’ komt steeds meer en meer dichterbij. Week na week valt er een masker af en week na week moet iemand zijn ware identiteit onthullen.

Zo zal ook Raaf aan de beurt zijn. Al hebben we nu nog het raden naar wie zich onder dat masker schuil houdt. Van één ding zijn we zeker: ‘Zo vals zingen als een kraai’ is niet van toepassing op Raaf.

“De beleefdheid gebiedt mij om iedereen aan te moedigen die zich aan een zangstonde waagt. Maar in alle eerlijkheid: naast de nachtegalen zijn er ook veel pechvogels te horen. Ik zal nooit iemand de snavel snoeren, daar gaan mijn veren van rechtop staan”, zegt Raaf in Dag Allemaal.

Voor Raaf zijn er de voorbije weken al heel wat namen gepasseerd als mogelijke verdachte. Zo zou het zomaar eens kunnen dat Natalia zich schuilhoudt achter het masker of misschien wel gewoon Loïc Nottet. Of is het iemand die al eens een keertje een MIA heeft gewonnen?

“Ik zou niet kunnen kiezen tussen het winnen van een MIA of optreden bij ‘The Masked Singer’. Meedoen aan ‘The Masked Singer’ voelt als een voorrecht, maar een MIA is een even grote eer. Voor iemand van mijn stand geldt: hoe meer eretekens en titels, hoe liever ik het heb.”