.
News Image

Q2 zendt Q-Sunset Concert van Milow uit

Q-Sunset Concert van Milow vrijdag op Q2.


Duizenden mensen hebben op woensdag 25 juli 2018 op het strand van Oostende kunnen genieten van het Sunset Concert van Milow in het Q-Beach House. Wie er niet bij kon zijn of het optreden van Milow nog eens wil herbeleven, kan morgen, vrijdag 3 augustus 2018, om 23.55 afstemmen op Q2 waar het Sunset Concert opnieuw zal worden uitgezonden.



Na Niels Destadsbader was Milow de tweede artiest die een Sunset Concert gaf in het Q-Beach House in Oostende. Onder de bloedhete zon bracht hij er heel wat van zijn bekendste nummers: ‘Summer Days’, ‘You Don’t Know’, ‘Howling at the Moon’, ‘Don’t Turn Around’, ‘You And Me’ en ook zijn succesvolle cover ‘Ayo Technology’ mocht niet ontbreken.



Nog de hele maand augustus zendt Qmusic live uit vanuit het Q-Beach House in Oostende. De Qmusic-dj’s zorgen voor de nodige sfeer en een flinke dosis muziek met een zomerse playlist. Daarnaast staat er ook heel wat livemuziek op het programma. Zo komen Jasper Steverlinck, Wulf, Kenn Colt, Hooverphonic, Kate Ryan en Emma Bale nog langs en worden de mensen getrakteerd op nog twee nieuwe Sunset Concerten (op 20 en 28 augustus). De artiesten van deze Sunset Concerten worden binnenkort bekend gemaakt via de kanalen van Q.


Bio van Milow

Meer Over:

Milow