.
Sam De Bruyn
donderdag 1 oktober 2015

Q-dj Sam De Bruyn zet zich in voor Werelddierendag

Sam De Bruyn toont gouden hart...

Nu zondag 4 oktober 2015 is het Werelddierendag. En dat wil Q-dj Sam De Bruyn niet zomaar onopgemerkt laten voorbijgaan. Hij organiseert daarom morgen, vrijdag 2 oktober 2015, een speciale live-uitzending van ‘Sam & Heidi’ vanuit het dierenasiel De Leiestreek in Zwevegem. Die locatie is niet toevallig gekozen: het is daar waar Sam zelf anderhalf jaar geleden z’n hond Shiva heeft geadopteerd. Samen met sidekick Heidi Van Tielen – die ook een grote dierenvriend is en al 5 jaar een kat heeft die ook uit een asiel komt - zal hij tussen 16u en 19u ‘beestige’ radio maken.

Sam De Bruyn: “Zondag is het Werelddierendag, een dag waarop veel huisdieren extra aandacht en liefde krijgen van hun baasjes. Maar in Vlaanderen zijn er helaas ook veel dieren die geen baasje hebben. Wetende dat 1 op de 10 Vlamingen de radio laat opstaan voor hun huisdieren, leek het ons een leuk idee om in een asiel radio te maken. We zijn uiteraard ook heel benieuwd welke dieren naar onze uitzending luisteren en welke plaatjes zij graag horen (lacht).”

Tijdens deze speciale live-uitzending willen Sam en Heidi meer te weten komen over de band van enkele bekende baasjes met hun huisdier, komt Vlaams minister Ben Weyts aan bod – de allereerste Vlaamse minister voor Dierenwelzijn ooit - en gaan ze vooral heel veel ‘beestige’ muziek draaien.

Bio van Sam De Bruyn

Meer Over:

Sam De Bruyn