.
News Image

Publiek: ‘Julie Vermeire wint Dancing With The Stars’

Kijker heeft heel wat in de pap te brokken tijdens finale.


Zondagavond is er de finale van ‘Dancing With The Stars’ en weten we wie van het trio Julie Vermeire, Kelly Pfaff en Jani Kazaltzis de beker van seizoen 2 van het dansprogramma mee naar huis mag nemen. De kandidaten hebben de afgelopen weken bewezen te kunnen dansen, het is nu uitkijken naar de allerlaatste dansen van aanstaande zondag.



Wat de jury ook zal zeggen, er is wellicht veel nodig om de mening van de kijkers te beïnvloeden. Als we de verschillende polls op Facebook bekijken, dan zien we dat Julie Vermeire er met kop en schouders bovenuit steekt.

In de Facebook-groep https://www.facebook.com/groups/showbizzsite/ zien we dat zo’n 450 mensen een stem hebben uitgebracht, Julie Vermeire heeft meer dan 350 stemmen, de overige 100 stemmen worden verdeeld tussen Kelly Pfaff en Jani Kazaltzis. En vermits de kijkers zondag héél wat te zeggen hebben, is de kans groot dat Julie Vermeire zo goed als zeker met de overwinning aan de haal gaat.



De vakjury geeft zondag commentaar, maar de punten van de vakjury tellen mee voor de stand die bepaalt wie er zal afvallen. Bij het bepalen van de winnaar zijn het alleen de punten van de kijkers die belangrijk zijn.

Bio van Julie Vermeire

Bio van Kelly Pfaff en Jani Kazaltzis