.
Piet Piraat
zaterdag 31 december 2022

Proximus en Studio 100 sluiten het jaar dansend af met Studio 100 Kids Party

Dat gaat een feestje worden!

Vandaag is het moment aangebroken om te klinken we op het nieuwe jaar. Voor de kleinsten is er geen betere manier om oudejaarsavond te vieren dan de Studio 100 Kids Party bij Proximus Pickx. De helden van Studio 100 zorgen voor de gepaste animatie en zetten 2023 dansend en springend in, met een spannende show vol moeilijke vragen, grappige opdrachten, veel muziek en een superenthousiast publiek.

Tijdens de Studio 100 Kids Party maken onder meer K2 (Hanne kon door haar zwangerschap de opnames niet bijwonen), GameKeepers, Mega Mindy, Piet Piraat, Nachtwacht en Samson & Marie hun opwachting. Presentatrice Tatyana Beloy leidt de show, waarbij K2 en GameKeepers het tegen elkaar opnemen in verschillende spelletjes. Zodra de winnaars bekend zijn, dansen, zingen en springen ze samen met de kinderen het nieuwe jaar in!

De show is op 31 december om 19u voor iedereen – Proximus-klant of niet – live te zien op live.pickx.be/kidsparty. Herbekijken kan via dezelfde link, tot 8 januari. Proximus-klanten met de tv-optie Pickx+, Pickx Mix, Pickx All Stars en Pickx All Stars & Sports vinden de show ook live op Pickx+ en achteraf in de ‘Op aanvraag’-catalogus van Proximus Pickx.

Bio van Tatyana Beloy, Piet Piraat, Nachtwacht en Samson & Marie