You are here

Prinsessia-actrice beantwoordt moeilijke vraag na overlijden Désirée Viola

24/04/2019 12:30-

Moeilijke beslissing genomen na overlijden prinses Roos.

De Nederlandse actrice Fauve Geerling zagen we vier seizoenen aan het werk als prinses Violet in de Studio 100-reeks “Prinsessia”. Tijdens een Q&A op Instagram beantwoordde Fauve Celeste Geerling ook de vraag die haar het meest gesteld werd en die tevens de moeilijkste en meest emotionele was om te beantwoorden…

“Ik vind het verschrikkelijk dat ik mijn lieve prinses Roos moet missen. Prinsessia is niet meer volledig zonder haar en dat merken we elke dag,” aldus Fauve Geerling over het overlijden van Désiré Viola eind december 2018. “Daarom hebben we besloten dat het emotioneel beter is om het nu af te sluiten,” kondigde Fauve Geerling het einde van Prinsessia aan. “Natuurlijk gaan we prinses Roos niet vervangen, zij is onvervangbaar.”

Fauve Geerling die we ook aan het werk zagen als vlinderkoningin Viola tijdens de K3 Vlindershow blikt ook terug op de hechte vriendschap met wijlen Désirée Viola. “Ik mis haar ontzettend, elke dag, maar ik heb zoveel mooie dingen met haar meegemaakt. Die herinneringen blijven voor altijd in mijn hart.”

Maar prinses Violet heeft ook nog enkele mooie woorden voor de jonge fans in petto: “Ik hoop dat jullie nog met veel liefde kunnen kijken naar al onze afleveringen. En net als wij met veel plezier kunnen terugblikken op een fantastische tijd.”

Eindigen doet ze met een dankwoordje aan de fans en een mooie foto van haar, met Désirée Viola (prinses Roos) en Helle Vanderheyden (prinses Iris): “Ik wil jullie bedanken voor al jullie lieve woorden, en voor jullie aanwezigheid bij shows en bij onze meet and greets. Zonder jullie was Prinsessia nooit zo groot geworden. Blijf je vooral prinses voelen. Dat doen wij ook… Liefs, Prinses Violet.”

Eerder onthulde Prinsessia-actrice Helle Vanderheyden al dat ze het overlijden van haar collega-prinsesje Désiré Viola nog niet verwerkt heeft en dat het emotioneel te zwaar zou zijn om nog optredens of meet and greets te doen.

En daarmee komt er een einde aan Prinsessia. Na vier seizoenen was er al een einde gekomen aan de televisieserie, maar nu zullen er dus ook geen optredens, shows of meet and greets meer zijn.

Gerelateerde foto's:

De Droomtroon

Prinsessia - Gent - 10/09/2016

Marktrock for Kids

Prinsessia - Vilvoorde - 13/08/2016

Suikerrock

Prinsessia - Tienen - 31/07/2016

Opname anne Royal

Prinsessia - Beervelde - 19/01/2016

De Grote Sinterklaasshow

Prinsessia - Antwerpen - 05/12/2015

Pop Up Live

Prinsessia - Aalst - 10/07/2015

Anne komt naar je toe

Prinsessia - Lebbeke - 07/06/2015

Opnames annes Café

Prinsessia - Antwerpen - 19/05/2015

Gerelateerde muziek:

Tracklist van Prinsessia