.
News Image

Prinsessia 4: De prins op het witte paard

Ook fan van Prinsessia?

De prins op het witte paard
Juf Flora kondigt aan dat tijdens haar afwezigheid prins Alex op bezoek komt. De prinsessen zijn meteen enthousiast. Basiel leest echter een nieuwe brief van prins Alex waarin staat dat hij niet meer kan komen. Hij vermomt zich en speelt zelf voor prins omdat hij de prinsessen niet wil teleurstellen.

De Doornroosjesziekte
De prinsessen moeten samen met Kamiel schoonmaken, maar Linde en Iris hebben er geen zin in. Ze verzinnen dat ze de Doornroosjesziekte hebben waar je voortdurend van slaapt. Iedereen trapt erin. Maar wanneer Kamiel erbij wordt betrokken gaat het mis.

40 jaar op Prinsessia
Juf Flora en de prinsessen willen met een groot verrassingsfeest vieren dat Kamiel al 40 jaar voor de school werkt. Wanneer Kamiel per ongeluk flarden van het gesprek tussen de prinsessen en juf Flora opvangt, denkt hij dat juf Flora hem wil ontslaan.

Koninklijk bal
Madeliefje krijgt van Basiel twee tickets voor het Koninklijk bal. Alle prinsessen willen mee en halen alles uit de kast om Madeliefje te overhalen. Die weet niet wie ze moet kiezen.

De ordelijkste kamer
De prinsessen moeten voor de les ‘Orde en netheid’ hun eigen kamer opruimen. Diegene die niet op tijd klaar is moet een maand lang de school poetsen in plaats van Kamiel. Kamiel is enthousiast, maar wanneer hij ziet dat de prinsesjes heel hard hun best doen en op tijd klaar gaan zijn, bedenkt hij een plannetje.

Bio van Prinsessia

Meer Over:

Prinsessia