.
Prinses Elisabeth
zondag 30 oktober 2022

Prinses Elisabeth klaar voor de troon: “Het ging haar goed af”

Ze is er klaar voor

Op 25 oktober werd kroonprinses Elisabeth 21 jaar. Dat vierde de toekomstige koningin met enkele prachtige nieuwe foto’s. En het moet gezegd worden: de prinses straalt.

Maar dit jaar geen groot feest voor de prinses haar verjaardag. Ze viert die in Oxford samen met haar vrienden, maar ver weg van haar ouders die op staatsbezoek in Litouwen zijn.

Geen grootste ceremonie op het paleis, geen receptie met de adel, geen galadiner en-feest, schrijft Story. Een groot contrast met haar 18de verjaardag.

“Elisabeth komt nu écht onder de vleugels van haar ouders vandaan, zo stel ik de jongste maanden vast. Ze vervulde haar allereerste twee soloactiviteiten namens het koningshuis, en ze deed het helemaal alleen, zonder begeleiding van koning Filip of koningin Mathilde. Een nieuwe stap in haar koninklijke opleiding”, zegt Wim Dehandschutter, Royaltyexpert van Story.

Wim heeft het volste vertrouwen in onze kroonprinses en heeft nu al veel bewondering voor de jonge vrouw. “Het ging haar allemaal goed af, op haar eentje. Elisabeth staat natuurlijk in zekere zin al langer op eigen benen, doordat ze al vijf jaar niet meer thuis woont. Dat maakt een kind snel volwassen.”

Bio van Prinses Elisabeth

Meer Over:

Prinses Elisabeth