.
Prinses Amalia
vrijdag 26 mei 2023

Prinses Amalia verliefd in Spanje?

Zorgeloos genieten

Het is niemand ontgaan dat prinses Amalia vaak in Spanje verblijft. Daar kan de kroonprinses zorgeloos genieten van wat anonimiteit en meer vrijheid dan in Nederland.

Zo gaat ze er vaak uit met vrienden en in gezelschap van enkele beveiligers en ging ze onlangs ook nog de viering van La Feria de Abril, eind april. De prinses kon zich er zorgeloos in het feestgedruis storten zonder zich zorgen te moeten maken over de dreigingen die boven haar hoofd hangne.

La Feria de Abril is hetzelfde feest als waar haar ouders, koning Willem-Alexander en koningin Maxima, elkaar hebben leren kennen. Zij namen hun dochters er al een keertje mee naartoe om ook van de mooie viering te genieten.

Nu Amalia zich zo vaak in Spanje bevindt, is studeren in Spanje misschien ook wel een optie. Want in Nederland kan ze jammer genoeg niet genieten van een zorgeloos studentenleven, schrijft Tv Familie.

Maar er zou nog een belangrijke reden zijn waarom Amalia vaak in Spanje te vinden is. En dat is een mogelijke nieuwe liefde. De Spaanse krant El Nacional berichtte eerder al dat de prinses er een vriendje zou hebben. Of dat ook waar is, dat heeft de prinses nog niet bevestigd.