.
News Image

Prins Laurent viert porseleinen huwelijk met Claire

En ook hun dochter Louise bereikt een mijlpaal

De oudste dochter van Prins Laurent en prinses Claire heeft haar achttiende verjaardag gevierd. Dat deed ze door met vriendinnen naar Leuven te trekken en door een familiefeest en een culinaire reis rond de wereld. In de Franstalige SudPresse-kranten praten Prins Laurent en prinses Claire openlijk over hun gezinsleven en hun veelbesproken relatie.

En daarin verklapt hij ook het geheim van hun relatie. Story deelt dat geheim graag met hun lezers. “Ik denk dat je moet begrijpen dat jij niet de beste bent, maar dat de andere de beste is. Vaag zeg ik haar dat ze gelijk heeft, al geef ik dat niet altijd graag toe. Eigenlijk heeft ze de hele tijd gelijk.”

Laurent en Claire zijn al twintig jaar getrouwd en dat is iets om trots op te zijn. Laurent weet nog goed het moment waarop hij landmeter Claire Coombs ontmoette op een feestje bij vrienden. “Er was me altijd vertelt: je zult het vanbinnen weten als je de juiste persoon hebt ontmoet. Het is de eerste keer dat ik, zonder aarzelen tegen mezelf heb gezegd dat dit de vrouw van mijn leven was.”

Bio van Prins Laurent

Meer Over:

Prins Laurent

Bio van Prinses Claire

Meer Over:

Prinses Claire