.
Frans Van Coppenolle, Wendy Van Wanten
vrijdag 28 april 2023

Prins Laurent tóch vader van zoon Wendy Van Wanten?

Vrouwen zijn nu eenmaal talrijker op aarde

Hij groeide op zonder vader en moeder, kreeg alles wat zijn hartje verlangde maar werd gepest op school. Of zijn bewogen jeugd de basis vormde in zijn omgang met vrouwen is voer voor heel wat psychologen.

Het is wel een feit dat de jonge prins van vrouwen hield en zij ook van hem. Hij nuanceert dit alles met de uitspraak: “Ik ken veel vrouwen. Ze zijn nu eenmaal talrijker op aarde”.

Zelfs zijn uiterste discrete pleegmoeder Maya Cleiren geeft in de documentaire’ Laurent, prins op overschot’ toe dat Laurent een losbandig leven leidde, verneemt Het Nieuwsblad.

Zijn relatie met Wendy Van Wanten was de meest gepubliceerde ooit. Laurent ontmoette de zangeres in 1995. De twee kregen een relatie en toen Wendy in 2000 beviel van een zoon Clément, werd gezegd dat Laurent de vader was.

Clément zou een knipoog zijn geweest naar Villa Clémentine, de villa die koning Boudewijn in Tervuren voor Laurent liet bouwen om hem niet langer op zijn erf te moeten dulden. Tot vandaag weigert Wendy Van Wanten commentaar te geven op de geruchten en ook Het Nieuwsblad kan haar niet overtuigen.

Bio van Prins Laurent en Wendy Van Wanten