.
Francesca Vanthielen en Kürt Rogiers
zondag 5 september 2021

Premièrepubliek geniet van Assisen 3 in Theater Elckerlyc

Theater weer open.

Na anderhalf jaar ging het meeslepende, interactieve proces Assisen 3 - De Wurgmoord zondag in première in Theater Elckerlyc.

Deze keer geen rode loper aan Theater Elckerlyc. Maar wel een talrijk opgekomen publiek dat met het covidsafeticket in de hand rechtstreeks de theaterzaal binnenging op coronaveilige wijze. Het theaterpubliek had zin in de première van Assisen 3 - De Wurgmoord van productiehuis Uitgezonderd. Eindelijk, na anderhalf jaar, konden ze deze assisenzaak beleven. Het ijzersterke concept, bedacht door regisseur Frank Van Laecke en Peter Römer, stond er weer als een huis. Ook deze keer gaan Francesca Vanthielen en Kürt Rogiers verbaal met elkaar in de clinch. Zij moeten de publieksjury zien te overtuigen van schuld of onschuld. Op de beklaagdenbank zit acteur Hans Ligtvoet. Samen met acteurs Marijn Devalck, Danni Heylen, Linda De Ridder en Sandrine André sleurt hij het publiek mee in een heuse emotionele rollercoaster. Gelukkig hebben we nog Frans Maas in de rol van de voorzitter van het hof die het publiek én de cast ten gepaste tijde wijst op hun plicht .

Er zijn nog plaatsjes vrij voor dit beklijvende proces. Assisen 3 - De Wurgmoord is nog te zien tot en met 26 september in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Productiehuis Uitgezonderd. kondigde de komst aan van Assisen 4 - De Sterrenmoord . Deze voorstelling zal te zien zijn in juni en juli 2022 in Theater Elckerlyc te Antwerpen.
Tickets via uitgezonderd.be

Download onze app voor Android of iOS