.
Vuurwerk van Camille Dhondt
zaterdag 26 juni 2021

Populaire Camille lanceert solo-album

Wat een topalbum is dit!

Het gebeurt niet vaak dat er een nieuwe artieste opstaat waarvan iedereen onmiddellijk overtuigd is: die gaat het maken! Eigenlijk heeft Camille het al gemaakt. Het gaat voortreffelijk met haar en nu loopt de zangeres op wolken: haar debuutalbum 'Vuurwerk' is vrijdag verschenen.

Camille is een toptalent, daar twijfelt niemand aan. Bij de eerste klanken van haar huidige single 'Vuurwerk' krijgen wij al een fantastisch gevoel. En dan te weten dat Camille enkele jaren geleden nog een nobele onbekende was.

De makers van #LikeMe gaven haar eerst een hoofdrol in hun serie, Regi vroeg haar om op
één van zijn singles te zingen en niet lang daarna nam Niels William haar onder zijn vleugels en tekende ze een platencontract bij CNR Records. De singles met Regi werden beiden bekroond met Platina en het ziet ernaar uit dat 'Vuurwerk' (de titelsong van haar eerste album) het zelfs nog beter gaat doen. Al wekenlang voert ze de airplay- lijsten aan en parkeert ze haar eighties aandoende song met bijna vanzelfsprekend gemak in de hoogste regionen van de Ultratop 50. Hoewel het op de Vlaamse podia een extreem rustig jaar was heeft Camille die rust gebruikt om na amper 1 jaar 14 nieuwe nummers te schrijven ; Camille schreef de nummers samen met grote namen zoals Regi, Gene Thomas, Stefaan Fernande, Sean Dhont en tal van anderen. Maar aan elk nummer schreef zij mee. Het resultaat is een verrassend eigentijds klinkend Nederlandstalige plaat die aanzet tot feesten en dansen maar ook ruimte biedt voor een gevoelige snaar. Het nummer Superheldschreef ze voor een goede vriend die te vroeg overleed en in Het Houdt opbezingt ze samen met Francisco uit #likeme het einde van een relatie.

Glitter en glamour in Vlaanderen lijkt heruitgevonden door Camille, mee met haar tijd en niet bang om te verrassen met opvallende looks en dito songs.

Koop hier de cd van Camille