.
Nicoline Hummel, Liandra Sadzo, Ilse La Monaca, Dempsey Hendrickx, Lisa Gerlo, Ianthe Tavernier en Manoe Frateur
vrijdag 9 september 2022

Populair politiekorps criminele toer op in  De Buurtpolitie De Perfecte Overval

Het belooft een leuke kerstvakantie te worden!

Het meest enthousiaste politiekorps van ons land trekt op 14 december 2022 voor de vierde keer met loeiende sirenes richting het witte doek, in een spannend nieuw avontuur waarin ze voor het eerst in boevenkleren kruipen. Om zich in te leven in de gedachten van een bandiet, gaan ze op teambuilding met het hele korps, maar zonder dat ze het beseffen gaat het helemaal mis en wordt het hun missie om de gemaakte fouten terug recht te zetten... Als dat maar goed komt!

Onder leiding van hun korpschef Roger (Willy Herremans), gaan onze bekende blauwe vrienden opnieuw de strijd aan tegen het kwade. De trouwe cast, waaronder Lisa Gerlo (Emma), Dempsey Hendrickx (Vince), Nicoline Hummel (Tineke), Ilse La Monaca (Brigitte), Manoe Frateur (Eric), Mathias Daneels (Hugo), Liandra Sadzo (Louise), Ianthe Tavernier (Floor) en criminelen Pierre Gervais (Pedro), Sid Hunaerts (Lucas) en Marijn Claes (Matheo) zullen in dit knotsgekke avontuur te zien zijn.

Synopsis: De commissaris bereidt een spectaculaire teambuilding voor om het jaareinde te vieren: het korps moet zelf een in scène gezette bankoverval plegen. Zo leren ze denken als criminelen, moeten ze samenwerken, én zullen ze veel plezier hebben. Maar niks gaat zoals gepland. Om de tuin geleid door een malafide coach, pleegt het korps zonder het te weten een échte overval. Van zodra Vince, Emma, Hugo en co de waarheid ontdekken, gaan ze zo snel mogelijk aan het werk om de fouten weer recht te zetten. Het wordt een strijd tegen de tijd…

'De Buurtpolitie – De Perfecte Overval ' wordt geproduceerd door Banijay Belgium, in samenwerking met DPG Media en Streamz.
Kinepolis Film Distribution (KFD) brengt De Buurtpolitie - De Perfecte Overval vanaf 14 december 2022 in de Vlaamse en Brusselse bioscopen.