You are here

Pommelien was tweede keus in #LikeMe

28/01/2020 16:40-

Actrice kreeg rol niet in eerste instantie.

Pommelien Thijs is razendpopulair als Caro in de Ketnet-hype #LikeMe. Toch moest de actrice in eerste instantie ontgoocheld terug naar huis nadat ze de rol waarvoor ze auditie deed niet kreeg.

In eerste instantie solliciteerde Pommelien immers naar de rol van ‘bitch’ Camille. Maar eigenlijk lag die rol haar niet zo. Tijdens de dansauditie wist Pommelien al meteen dat ze het verknald had. Zeker toen ze nadien Camille Dhondt een zoveel betere auditie zag afleggen.

“Ik heb nog nooit zo hard gebaald als toen,” geeft Pommelien toe. Maar gelukkig haakte het meisje dat als Caro werd gecast af. Zij koos uiteindelijk voor haar studies in plaats van voor een rol in #LikeMe en zo werd ze gecontacteerd door bedenker Thomas Van Goethem om alsnog auditie te doen voor de rol van Caro.

Eigenlijk stond ze op dat moment net op het punt een contract te tekenen bij The Voice waar ze net door de eerste rondes was geraakt, maar nu is ze natuurlijk blij dat ze dat nog net niet gedaan had. “Anders had ik #LikeMe niet mogen doen, en had mijn leven er nu helemaal anders uitgezien,” geeft Pommelien Thijs toe in Dag Allemaal.

Meer nieuws over:

#LikeMe, #LikeMe, Pommelien Thys

Gerelateerde foto's:

Première seizoen 2

#LikeMe - Antwerpen - 03/01/2020

Setbezoek

#LikeMe - Boom - 16/08/2019

Concert Lotto Arena

#LikeMe - Antwerpen - 07/04/2019

Cd-voorstelling

#LikeMe - Wijnegem - 16/03/2019

Gerelateerde bio's: