.
Pommelien Thijs
woensdag 28 juni 2023

Pommelien Thijs: “Zo kan ik er toch nog van proeven”

Ze is nog maar 22

Pommelien Thijs heeft niet het leven zoals elk meisje van haar leeftijd heeft. Ze is bekend in Vlaanderen en staat deze zomer heel wat keren op een podium ergens in Vlaanderen. Ondertussen is ze ook te zien in ‘Knokke Off’ een nieuwe reeks op VRT MAX.

De actrice is een bezige bij en ze heeft niet altijd tijd voor haar vriendinnen. Toch ziet ze hen regelmatig doordat ze samen met haar twee beste vriendinnen op kot zit.

“Ik ben heel blij dat ik op die manier ook nog een beetje kan proeven van het studentenleven. Ik ben nog maar 22, hé. Ik wil nog niet aan huisje-tuintje-boompje denken. Laat me nog maar wat jong zijn, ook al moest ik op vrij jonge leeftijd al heel professioneel zijn”, zegt Pommelien in Story.

Ze mag dan wel een beetje van het studentenleven proeven, mee uitgaan, dat is niet meteen aan Thijs besteed. Heel vaak voelt ze zich ook gewoon te moe.

“Het gebeurt wel vaak dat ik ’s morgens om zeven uur vertrek naar mijn werk terwijl mijn vriendinnen dan net thuiskomen. Dan ben ik toch blij dat ik uitgeslapen ben.”

Bio van Pommelien Thijs

Meer Over:

Pommelien Thijs