.
Pommelien Thijs in Lisa - 1 maart
zondag 4 september 2022

Pommelien Thijs werd in een sneltempo bekend: “Ik zoek het ook niet op”

Geen shoppingmiddagen op de Meir

Pommelien Thijs, wie kent haar niet. Deze zomer knalde ze op zowat elk podium in Vlaanderen solo of met ‘#LikeMe’ en haar single ‘Ongewoon’ werd zowat grijsgedraaid op elke radio in Vlaanderen.

Door haar drukke agenda was het voor Thijs soms zoeken naar een evenwicht tussen werken en rust vinden, en ondanks dat ze erg bekend is en veel aandacht krijgt, merkt ze daar heel weinig van.

“Alleen op het podium. Ik zoek het ook niet op, ik hou geen shoppingnamiddagen op de Meir. Met ‘#LikeMe’ merkten we eerst ook niet dat het begon te bruisen. Maar ineens stonden we in de Lotte Arena en het Sportpaleis”, lacht Pommelien in Dag Allemaal.

Pommelien zal altijd met haar beide voetjes op de grond blijven en haar familie en vrienden zorgen ervoor dat ze niet kan gaan zweven.”

Met de extra-aandacht die Pommelien kreeg rond haar single ‘Ongewoon’ is ze dan weer heel erg blij. Daarin outte ze zich als biseksueel en de reacties waren lovend. “Eerst dacht ik dat dat een drempel zou zijn, maar omdat het via een liedje gebeurde, stond het ook weer los van mij. Ik heb echt heel veel megafijne reacties gehad.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Pommelien Thijs

Meer Over:

Pommelien Thijs