.
Pommelien Thijs
woensdag 10 januari 2024

Pommelien Thijs: “Ik wil er iets duurzaam van maken”

Ze wil geen burnout

Pommelien Thijs is amper 22 maar het gaat nu al hard voor de zangeres en actrice. Ze is razend populair en staat op zowat elk podium in Vlaanderen. Nu is ze ook te zien in ‘De Expeditie: Groenland’.

In de eerste aflevering zegt Pommelien: ‘Ik wil niet iemand van 21 zijn en al een burn-out hebben. Gelukkig is het nog niet zo ver gekomen, maar haar lichaam gaf wel al signalen dat ze het rustiger aan moest doen.

“Ik wil van mijn carrière in de entertainmentsector een duurzaam verhaal maken. Voor mijn hoofd, mijn lijf en de mensen rondom mij. Ik wil niet opgebrand raken. Doseren is dus de boodschap, maar ik ben daar verschrikkelijk slecht in, want het is nog steeds druk. Dat ligt niet alleen aan mij, maar ook aan hoe fijn alles aan het lopen is. Daarom moet ik dus extra waakzaam blijven dat alles mooi in evenwicht blijft”, klinkt het in Story.

Het programma kwam op het juiste moment, want dankzij het programma kon ze eventjes wat rust inlassen in haar drukke carrière.

“Het was een godsgeschenk, ook omdat het een project was met een doel; de eindmeet halen. Daar ga ik heel goed op, omdat het lekker duidelijk is. Net als de voorbereidingen van shows. Omdat je hoofd weet: ik moet nu eventjes alleen dit doen. Je stelt je prioriteiten bij, waardoor de extra's - die normaal veel aandacht vragen - ineens minder belangrijk zijn. Voor mij werkt dat enorm bevrijdend. Ik haat de dagen dat je hoofd niet stilstaat en dat je precies achter de feiten aanloopt. Die extra's kunnen wachten, niemand zal boos zijn.”

Bio van Pommelien Thijs

Meer Over:

Pommelien Thijs