.
Pommelien Thijs
zondag 14 augustus 2022

Pommelien Thijs: “Ik kon mijn gevoelens niet langer negeren”

Ze zat in een lange relatie toen ze iets opmerkte

Met ‘Ongewoon’ heeft Pommelien Thijs een erg grote hit te pakken. Ze is een grote kanshebber om Radio 2 Zomerhit te winnen en zo niet, dan heeft ze alleszins een sterk nummer afgeleverd. Ook de bijhorende videoclip is erg straf om te zien.

In het nummer zingt ze hoe ze voor het eerst verliefd werd op een meisje en in de videoclip zie je Pommelien zoenen met haar beste vriendin, gespeeld door Flo Windey.

“Ik was echt bang voor de reacties. Of er niet te sensationeel over zou worden gedaan. Daarom heb ik er echt op toegezien dat de videoclip ingetogen was, zodat er niet seksistisch geroepen kon worden”, begint Pommelien in Humo.

Pommelien wilde niet dat mensen gingen roepen ‘Kijk die meisjes met elkaar kussen’, want zo is het in het echt ook nooit geweest.

“Ik kan niet echt één moment aanwijzen, het was een lange periode met sluimerende gevoelens. Ik heb lang in een relatie gezeten met een jongen, en dan ga je niet actief bevestiging zoeken voor de dingen die je denkt te voelen. Pas toen die relatie afsprong en ik een vrouw tegenkwam op wie ik verliefd werd, kon ik mijn gevoelens niet langer negeren.

Download onze app voor iOS of Android