.
Pommelien Thijs
zondag 7 augustus 2022

Pommelien Thijs: “Ik kan die twee moeilijk los zien van elkaar”

Zij zijn echt verbaasd

Iedereen kent het nummer ‘Nu wij niet meer praten’ van Jaap Reesema en Pommelien Thijs van voor naar achter. Dan weet je ook dat er één opvallend zinnetje in het nummer zit. ‘Zing je nog steeds mee met liedjes van Marco’. Een zin met toch wel een dubbel gevoel.

“Heftig, hé, die verhalen die nu over hem de ronde doen. In mijn laatste videoclip heb ik ergens op de achtergrond een poster gehangen met daarop ‘Nee we zingen niet meer mee met liedjes van Marco’, zegt Pommelien in Humo.

Voor heel wat mensen is het de dag van vandaag moeilijk om de verhalen rond Borsato los te koppelen van zijn muziek. Ook voor Pommelien.

“Ik vind het echt moeilijk om die twee los te koppelen. Al wil ik eerst het proces afwachten om te weten hoe alles in elkaar zit. Maar ik kijk er niet naar uit. Ik vond het al heftig hoe de zaak van Johnny Depp en Amber Heard een eigen leven ging leiden online.”

Grensoverschrijdend gedrag, het lijkt wel of iedere vrouw in Vlaanderen er al te maken mee heeft gehad. “Mannelijke vrienden reageren vaak verbaasd en vragen zich echt af of dat nu zo vaak voorkomt. Maar ja! Er zijn echt belachelijk veel verhalen.”

Download onze app voor iOS of Android