.
Pommelien Thijs
dinsdag 11 juli 2023

Pommelien Thijs: “Ik heb niet het gevoel dat mij dat belemmert”

Ze heeft een drukke zomer

Het is een drukke zomer voor Pommelien Thijs. Waar vorig jaar overal nog Camille op de affiche stond, is het nu de beurt aan Pommelien Thijs. Zowel solo als met #LikeMe maakt zij de podia in Vlaanderen onveilig.

“Ik heb niet het gevoel dat #Likeme mij belemmert om vooral met mijn eigen muziek te knallen. Ik ben blij dat ik #LikeMe kan afmaken zoals we dat gepland hadden. En ik heb er ook niks voor moeten laten liggen. Mocht ik er deze zomer nu eigen optredens voor hebben moeten afzeggen, zou het vervelender zijn geweest”, geeft Pommelien toe in Gazet van Antwerpen.

De fans van Pommelien zijn natuurlijk ook heel vaak jonge meisjes, jonge tieners, die eerst grote fan waren van #LikeMe. Toch probeert Pommelien niet te veel na te denken dat die fans ook naar haar solo-optredens komen.

“Ik weet het: ik kom uit #LikeMe, waar ik een groot, dankbaar en vooral jong publiek heb meegekregen. Wie meegroeit, en mijn eigen richting apprecieert: welkom! Maar ik creëer en maak mijn keuzes in functie van wat ik fijn vind.”

Bio van Pommelien Thijs

Meer Over:

Pommelien Thijs