.
pommelien thijs
vrijdag 2 juni 2023

Pommelien Thijs: “Ik heb mezelf weinig grenzen opgelegd” 

Haar debuutalbum komt eraan 

In zowat elke reeks dat Pommelien Thijs mag meespelen heeft ze een fantastisch lief aan haar zijde. Maar Pommelien is zo druk bezig dat het lijkt of ze zelf amper nog tijd heeft voor de liefde.

“Ik heb altijd tijd voor liefde. Liefde voor mezelf, mijn vrienden, mijn familie; ik vind liefde ontzettend belangrijk. Maar de details over mijn liefdesleven deel ik liever niet. Het is een van de weinige dingen waar ik echt nooit over probeer te praten. Maar wees maar zeker dat de liefde een plek heeft in mijn leven”, zegt ze in Gazet van Antwerpen.

Het gaat de laatste tijd erg hard voor Pommelien. Na ‘#LikeMe’ en ‘De Familie Claus’ en ‘Lisa’ kruipt ze nu in een rol die een heel pak minder luchtig is.

“Het is inderdaad iets donkerder dan musical”, lacht de actrice. “Ik heb als actrice nog niet de meest uiteenlopende dingen gedaan, dus dit was een enorme leerschool. En het was een eer om naast een topcast te staan.”

We zouden bijna vergeten dat Pommelien ook zangeres is en dat haar debuutalbum uitkomt in juni. “Ik heb me muzikaal weinig grenzen opgelegd. Er zullen songs zijn met mijn herkenbare sound, maar ik hoop toch ook te verrassen. Het wordt een drukke zomer, maar ik kan niet wachten om alles te lossen en vooral live te knallen.”

Bio van Pommelien Thijs

Meer Over:

Pommelien Thijs