.
Pommelien Thijs
zondag 11 september 2022

Pommelien Thijs: “Ik ben geneigd om die gevoelens weg te steken”

Dat hoort bij het volwassen worden

Enkele maanden geleden, bij de release van haar videoclip bij de single ‘Ongewoon’, outte zangeres en actrice Pommelien Thijs zich als biseksueel. De reacties waren ontzettend positief en het was voor Thijs een last die van haar schouders viel.

Pommelien stak haar blijdschap niet onder stoelen of banken, in tegenstelling tot wanneer het minder goed met haar gaat. Dan toont ze iets minder makkelijk haar gevoelens.

“Dan lukt het alleen bij de juiste mensen, als we elkaar goed kennen. Zeker wanner het leven door raast en het dan wat minder gaat, ben ik geneigd die gevoelens weg te steken. Dan heb ik iemand nodig die tegen me zegt; ‘Ik zie dat er iets scheelt.’

Pommelien kan altijd bij haar moeder terecht als er iets scheelt. En daar is ze haar heel dankbaar voor. Maar ze trekt niet altijd naar haar moeder wanneer er iets scheelt.

“Soms is dat ook gewoon iemand anders. Mijn ouders gaan binnenkort deels in het buitenland wonen, dus dan zijn ze sowieso minder beschikbaar. En ik ben ook veel minder thuis dan vroeger. We zullen dus een nieuwe manier meten vinden om met elkaar om te gaan. Maar dat hoort bij volwassen worden, zeker?”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Pommelien Thijs

Meer Over:

Pommelien Thijs