.
Pommelien Thijs
woensdag 2 februari 2022

Pommelien Thijs: “Het was bijzonder pittig allemaal”

Ze kwam er als laatste bij

Pommelien Thijs en Camille Dhont, twee hoofdrolspelers uit ‘#LikeMe’, zijn niet alleen concurrenten en collega’s van elkaar, maar ook echte vriendinnen. De twee leerden elkaar kennen tijdens de auditie van het populaire programma en er was meteen een klik.

Pommelien deed eerst auditie voor de rol van Camille en Camille voor de rol van Caro. “Ik herinner me die eerste auditie vier jaar geleden, nog levendig. We moesten een scène spelen waarbij we ons kwaad maakten en een brooddoos van de tafel veegden. Ik deed de scène precies zoals gevraagd werd. Maar Pommelien deed er nog een schepje bovenop en gaf de brooddoos zo een stevige trap dat ze naar de andere kant van de ruimte vloog”, blikt Camille terug in Het Laatste Nieuws.

Pommelien is er pas heel laat bij de selectie bijgekomen en dat zorgde ervoor dat het allemaal bijzonder pittig werd voor de zingende actrice. “Drie weken voor opname moest ik nog de volledige cd met 26 nummers inzingen, naar fittings gaan en me inwerken in de teksten. Tegen het einde van de opnames had ik bijna geen stem meer.”