.
Pommelien Thijs
vrijdag 16 december 2022

Pommelien Thijs: “Het is niet makkelijk om dat vol te houden”

Ze zit al vroeg in de showbizz

Pommelien Thijs is al even succesvol als haar collega Camille Dhont. Ze scoren de ene hit na de andere en worden op handen gedragen door vele jonge kinderen, tieners en volwassenen. Pommelien Thijs heeft ook een nieuwe single klaar ‘Zilver’, volledig door haarzelf geschreven.

“Vroeger schreef ik mijn liedjes samen met een team. Mijn nieuwe nummer ‘Zilver’ is voor het eerst helemaal van mezelf. De aanleiding was de afschaffing van het abortusrecht in een deel van de Verenigde Staten. Ineens kwamen er zo veel emoties bij me binnen over wat er allemaal misloopt in de wereld”, zegt Pommelien in Gazet van Antwerpen.

Pommelien raakte helemaal gefrustreerd omdat ze zich vooral heel erg machteloos voelde om dat ze niks kon doen. “Het liedje gaat over een soort vrees voor de toekomst en de moeilijke zoektocht naar de zilveren rand, het positieve, in dat verhaal. Ik wil mijn positieve mensenbeeld behouden, ook al wankelt het weleens.”

21 is een nog erg mooie leeftijd waarop je nog veel kan leren. En dat merkt Thijs ook. Zij wordt nog iedere dag sterker en zekerder van zichzelf.

“Ik ben ook al vroeg in het wereldje gestapt. Het was niet gemakkelijk en je houdt het alleen maar vol als je het echt heel graag doet. Voor mij is het erg belangrijk om zo dicht mogelijk bij mezelf te zijn en te blijven.”

Download onze app voor Android of iOS