.
Pommelien Thijs
dinsdag 18 juli 2023

Pommelien Thijs: “Het heeft al vaak zijn nut bewezen”

Je vindt er bijzondere dingen

Pommelien Thijs is vaak onder de baan. Ze leeft nu vooral vaak in haar auto en da zorgt er toch voor dat haar auto er soms een beetje ontploft bij ligt. Je vindt er ook bijzondere voorwerpen in terug.

“Er ligt nu bijvoorbeeld een siliconen afdruk van mijn gezicht, voor een nieuwe videoclip, op de achterbank. En verder? Een volledige podiumoutfit, voor het geval. Extra schoenen. Hervulbare waterflessen. Granolabars, alles wat snel wat energie geeft. Een naaikit. Secondelijm. Ducttape. Ja je weet nooit wat je nodig zult hebben. Het heeft al vaak zijn nut bewezen”, lacht Pommelien in Gazet van Antwerpen.

De zangeres is nu 22 jaar en het lijkt allemaal vanzelf te gaan. Toch is ze ook erg zoekende naar haar plekje in deze maatschappij.

“Soms voor mezelf, soms in het brede verhaal. Doe ik het goed? Waar liggen mijn sterktes en waar niet? Hoe vind ik de balans tussen werk en privé? Maar ook binnen relaties en vriendschappen: wie ben ik voor jou en wie ben jij voor mij? Het is allemaal wat zoeken.”

Bio van Pommelien Thijs

Meer Over:

Pommelien Thijs