.
Pommelien Thijs
vrijdag 23 december 2022

Pommelien Thijs: “Dat is toch heel heftig”

Ze wil soms even weg van alles

Het gaat hard voor Pommelien Thijs. Haar eigen muziek mogen maken, optreden met #LikeMe en acteren in verschillende reeksen en films. Het is een leventje waar een 21-jarige vaak alleen maar van kan dromen.

“Soms vind ik amper de tijd om te slapen en heb ik mijn rust nodig. Op zulke momenten ben ik blij dat mijn team zorgt voor een chauffeur om me van de ene naar de andere set te brengen of voor een bed om ’s middags even in te crashen”, lacht Thijs in Gazet van Antwerpen.

Bij bekend zijn hoort sociale media natuurlijk ook bij. Iedereen geeft ongezouten zijn mening en dat is niet altijd even positief.

“Heel heftig is dat, die constante druk. Ik ben iemand die hard op privacy is gesteld, ook al lijkt dat misschien niet zo. Als artiest ben je door die sociale media altijd met alles en iedereen verbonden en sommige mensen proberen heel dichtbij te komen.”

Constant bereikbaar zijn, het is een beetje part of the job, maar daar heeft Pommelien wat op gevonden. “Ik heb een klassieke Nokia-gsm gekocht om bereikbaar te blijven en me tegelijkertijd toch van alles even te kunnen loskoppelen.”