.
Pommelien Thijs
zondag 24 juli 2022

Pommelien Thijs: “Dan is de lol er snel af”

Ze kon rustig haar weg zoeken

Zangeres en actrice Pommelien Thijs is niet meer uit de showbizz weg te denken. Toch is ze al 10 jaar bezig met het timmeren aan een weg. Al waren de voorbije tien jaar vooral omdat ze het oprecht leuk vond.

Pommelien was nog heel jong toen ze Annie mocht spelen in de gelijknamige musical, en haar ouders hielden er altijd toezicht op dat Pommelien zich zowel voor als achter de schermen goed in haar vel bleef voelen.

En dat was niet altijd voor alle ouders het geval, wiens kind in een productie mocht meespelen. “Ik heb weleens ouders gezien die het net iets te graag wilden voor hun kinderen. Van die typische ‘dance moms’. Dat is jammer, want de lol is er snel af voor de kinderen”, geeft Pommelien toe in Humo.

Thijs was amper 17 toen ze in “#LikeMe’ terecht kwam, een programma dat alle deuren wagenwijd opengooide voor het jonge talent.

“Het was inderdaad een geweldige start voor mijn carrière alsook voor Camille en Maksim. Je moest er zoveel leren op korte tijd en je wordt serieus gedrild. Maar je doet ook veel podiumervaring op. We hebben op elk bierfeest en elke pensenkermis gestaan, maar ook op grote festivals. Je kan er van alles proeven en rustig nadenken wat je verder nog wil doen.”

Bio van Pommelien Thijs

Meer Over:

Pommelien Thijs