.
Pommelien Thijs
maandag 22 augustus 2022

Pommelien Thijs: “Daar geef ik geen details over”

Heeft ze een relatie of niet

Met haar nummer en bijpassende videoclip voor de single ‘Ongewoon’ maakte Pommelien Thijs dat ze niet alleen op jongens valt. Ze kan ook gevoelens hebben voor vrouwen en wil dat niet langer wegsteken.

Maar hoe zit het nu met het liefdesleven van de zangeres. Heeft ze nu een relatie met een man, of toch met een vrouw? Ze vertelt het in Humo.

“Ik heb geen relatie, al zeg ik dat altijd. Ik heb dan wel mijn seksualiteit gedeeld, maar ik ga nog altijd geen details delen over mijn relaties.”

Pommelien heeft de laatste jaren ondervonden dat homohaat nog altijd sterk aanwezig is bij veel tieners. En dat vindt ze jammer. “Ik heb zelf het geluk dat het voor mijn familie geen verschil maakt op wie ik verliefd wordt. Toch voelde ik ook die drempel om mijn gevoelens uit te spreken naar de buitenwereld.”

De videoclip van ‘Ongewoon’ werd goed onthaald en dat deed Pommelien veel deugd. “Er stuurde een meisje onlangs naar mij om te vertellen dat ze het nummer heeft gebruikt om haar beste vriendin te vertellen dat ze verliefd op haar was”, dat vind ik leuk om te horen.”

Bio van Pommelien Thijs

Meer Over:

Pommelien Thijs