.
Pommelien Thijs
vrijdag 24 mei 2024

Pommelien Thijs breekt record: nu al 9 concerten in AB

dEUS is record kwijt!

Kleine tornado Pommelien Thijs is niet te stoppen! ! Na de eerste shows tussen 29 april en 2 mei, waren ook de drie extra shows tussen 5 en 7 mei in AB in sneltempo uitverkocht. Om nog meer fans de kans te geven om Pommelien live aan het werk te zien, komt ze ook op zondag 4 en donderdag 8 mei naar Ancienne Belgique met de ‘MEER ENTERTAINMENT TOUR’. Bovendien wordt het concert op donderdag een speciale editie mét afterparty. Tickets voor deze extra shows zijn meteen beschikbaar via livenation.be en abconcerts.be.

Met negen concerten in Ancienne Belgique op de planning in 2025, is een feestje aan de orde. Daarom wordt het concert op donderdag 8 mei een ongewone show. Niet alleen start het concert een uurtje later dan de overige shows, na de show trakteert Pommelien de aanwezige fans ook op een afterparty, waar ze op de dansvloer kunnen nagenieten van het concert. Het programma van de afterparty wordt binnenkort bekendgemaakt, maar een ding is alvast zeker: het belooft een onvergetelijke avond te worden!

Tickets voor de extra concerten in Ancienne Belgique zijn meteen beschikbaar via livenation.be en abconcerts.be. Tickets voor het extra concert op zondag 4 mei kosten €32,50. Voor het concert met afterparty op donderdag 8 mei kosten tickets €37,50. Tickets voor de afterparty zijn niet afzonderlijk te koop. Alle prijzen zijn inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage.

Bio van Pommelien Thijs

Meer Over:

Pommelien Thijs