.
Pommelien Thijs
donderdag 25 augustus 2022

Pommelien Thijs biecht op: “Dat is gewoon erg vermoeiend”

Ze is heel perfectionistisch

We kunnen niet meer om Pommelien Thijs geen. De zangeres doet het bijzonder goed als actrice bij ‘#LikeMe’, maar ook haar nummers worden één voor één grote hits. Pommelien wil dat alles steeds in orde is, en daar helpt haar perfectionisme wel bij. Al is het niet altijd makkelijk om zo perfectionistisch te zijn.

“Ik heb het echt heel erg. Ik probeer mezelf wat in te tomen, want zo in het leven staan is niet gezond meer. Na een optreden kan ik elke noot eruit pikken die vals was. Waarom doe ik dat toch? Het haalt alle fun eruit. Ik bescherm mezelf dan ook door de commentaren op sociale media niet meer te checken”, legt ze uit in Dag Allemaal.

Er is wel altijd iemand die kritiek zal geven op iemand anders en dat zal over Pommelien niet anders zijn. Maar doordat ze al zo streng is voor zichzelf, hoeft niemand anders haar nog te vertellen wat ze beter kan doen.

“Ik beken. Ik moet leren sommige zaken te lossen. Maar hoe meer ik me omring met goede mensen, hoe makkelijker me dat zal lukken. Mijn manager Lester bijvoorbeeld vertrouw ik helemaal. Aan hem kan ik vragen om iets op te lossen en dan komt alles in orde.”

Soms is Lester niet in de buurt en dan moet Pommelien het zelf zien op te lossen. “Als ik het gevoel heb dat mensen om mij heen iets niet beter kunnen dan ik, dan probeer ik het zelf. Dan ga ik in perfectionismemodus en dat is geen goeie modus. Erg vermoeiend.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Pommelien Thijs

Meer Over:

Pommelien Thijs