.
Pommelien Thijs
dinsdag 30 augustus 2022

Pommelien Thijs: “Alles mag wegvallen, maar dat niet”

Zij geven haar rust

‘#LikeMe’ heeft Vlaanderen al heel wat talent opgeleverd. Zo scheert Camille hoge toppen in de hitparade en is ook Pommelien erg goed bezig. Maar naast de twee dames zijn ook Maksim Stojanac en Francisco Schuster goed bezig. Die laatste bracht onlangs ook tijd door in de studio en het zou dus zomaar eens kunnen dat ook hij met een single de hitparades zal proberen veroveren.

Pommelien Thijs had de voorbije 2 maand een erg drukke zomer en dan zijn er haar vrienden en familie die voor haar een erg belangrijke rol spelen. Zij waren er altijd om de zangeres te steunen en waren haar belangrijkste houvast.

“Zij zijn erg belangrijk voor mij, want bij hen vind ik rust. Zij zijn mijn ankerpuntjes. Alles rondom mij mag wegvallen, maar niet de mensen van wie ik hou”, zegt Thijs in Dag Allemaal.

En één van die belangrijke mensen is Francisco, haar collega van ‘#LikeMe’. “Maar ook mijn ouders, mijn zus en mijn beste vriendin met wie ik samenwoon. Na een babbel met hen is het: ‘Oké, we kunnen weer’.”

En hoewel de zangeres het zelf bijzonder druk heeft, probeert ook zij er te zijn voor haar vrienden. “Ze zijn enorm begripvol. Sommigen zitten ook in die wereld en weten hoe die in elkaar zit. Ik heb het gevoel dat iedereen met een open blik mee aan het zoeken is naar de juiste balans en wil dat het werkt.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Pommelien Thijs

Meer Over:

Pommelien Thijs