.
News Image

Politie-inval bij Clouseau is cowboyverhaal

Wij geven de correcte feiten.

Misschien hebt u ook het ook gelezen. "Comeback Clouseau verstoord door flikken wegens geluidsoverlast" en "Politie valt binnen op comeback van Clouseau". Twee cowboyverhalen waarmee de politie van Grimbergen niet kan lachen.
Donderdag stelde Clouseau z'n nieuwe cd voor in zaal Eldorado in Humbeek. Net voor de cd-voorstelling voor de pers was er iemand van de politie aanwezig in de zaal. De website Clint vond het nodig om er een spectaculaire titel rond te maken rond een nietszeggend verhaal. Want dat is het ook. De commissaris van de lokale politie van Grimbergen kon er in eerste instantie nog mee lachen. "Waar halen ze dit soort verhalen toch?" vroeg hij zich af toen we hem vrijdagochtend met deze titels confronteerden. "Ik ben inderdaad aanwezig geweest maar dat was gewoon om met de organisator af te spreken wie ze konden contacteren mocht er zich 's avonds toch een probleem voordoen, meer is het niet. Ik ga even controleren of er toch geen klacht is binnengekomen want het is nog vroeg en bel je zometeen terug", klonk de man oprecht. En even later kregen we inderdaad terug telefoon van de commissaris. "Mijn vermoeden klopt, er is geen enkele interventie geweest in Humbeek die ook maar iets met Clouseau te maken heeft en er zijn ook geen klachten binnengelopen van geluidsoverlast. Die mensen halen nu wel de goede naam van zaal Eldorado door het slijk maar ook die van de politie van Grimbergen."
De commissaris betreurt dat de media zo losbandig omspringen met informatie en niet - zoals wij gedaan hebben - even contact opnemen om de informatie te checken. Ook bij de platenfirma van Clouseau hebben ze de cowboyverhalen gelezen. "Er is helemaal geen enkel probleem geweest", bevestigen ze ons daar.