.
De Planckaerts
donderdag 19 mei 2022

Planckaerts nemen harde beslissing: Chambre d'hôtes worden verkocht

“We gaan eerst de mensen die nog een boeking bij ons hebben openstaan, laten logeren"

Het valt ongetwijfeld zwaar bij de Planckaerts, maar in 'De Cooke & Verhulst Show' op Play 4 vertelde Francesco Planckaert dat de familie van plan is om hun chambre d'hôtes in Lesterny te verkopen.

Gert en James polsen bij Francesco naar hoe het gesteld is met hun chambre d'hôtes, maar die geeft een verrassend antwoord: “Tgoh... Het was een moeilijke beslissing, maar wij gaan waarschijnlijk richting een verkoop ervan gaan.”

Hij verduidelijkt dat de chalets, waar hij er zelf een van betrekt, wel gewoon blijven bestaan. Francesco geeft verdere toelichting. “We gaan verder met onze activiteiten in Frankrijk, rond onze chateau. Daar zou het de bedoeling zijn om eventueel vanaf deze zomer ons concept van de glampingtenten verder te organiseren.”

Het is volgens Francesco met pijn in het hart dat ze afscheid nemen van hun chambre d'hôtes. “Het is een zaak waar we lang aan gewerkt hebben, maar we zijn maar één familie en het wordt ons wat teveel om alles te onderhouden”, verduidelijk hij. Hij werkt ondertussen samen met zijn schoonbroer Christopher vaak aan hun chateau in Frankrijk. Daar is nog heel wat werk aan.

Over een exact moment van verkoop is nog geen duidelijkheid. “We gaan eerst de mensen die nog een boeking bij ons hebben openstaan, laten logeren. Pas daarna gaan we overgaan tot verkoop”, klinkt het.

Download onze app voor iOS of Android