.
News Image

Pippa Middleton komt naar Nederland

Ter gelegenheid van het verschijnen van de Nederlandse editie van haar boek Celebrate brengt Pippa Middleton een bezoek aan de Benelux.

Ter gelegenheid van het verschijnen van de Nederlandse editie van haar boek Celebrate brengt Pippa Middleton een bezoek aan de Benelux.

Pippa Middleton, auteur van het feestboek Celebrate, komt dinsdag 11 december naar Nederland. Zij zal onder meer een aantal boekhandelaren persoonlijk ontmoeten tijdens een besloten kerstborrel ter gelegenheid van het verschijnen van de Nederlandse vertaling van haar boek. Celebrate van Pippa Middleton Celebrate is een boek vol eenvoudige, creatieve ideeën voor feestjes in alle seizoenen. Het neemt je mee op een praktische en inspirerende reis langs alle mogelijke feestdagen, met speciale aandacht voor de Britse. De focus ligt op tradities en rituelen en op het samenbrengen van vrienden en familie. Celebrate bevat recepten, zelfmaakideeën, spellen en tips om te entertainen: van nieuwjaarsavond tot het Engelse Bonfire Night en van kinderpartijtjes tot barbecues. De Nederlandse Celebrate is wereldwijd de eerste vertaalde editie die verschijnt. Celebrate is hét ideale kerstcadeau van 2012! Pippa Middleton: "Dit boek is ontworpen als uitgebreide gids voor het organiseren van feesten thuis, en is gebaseerd op mijn ervaring in het partybedrijf van mijn familie, Party Pieces, en mijn werk voor een Londense evenementenorganisatie. Het is een handige en praktische tocht langs Brits getinte feestelijkheden en ik hoop dat het een welkome bron van inspiratie en ideeën is waarvan de meeste je niet te veel geld kosten. Entertainen kan op elke schaal stressvol en uitdagend zijn, dus dit boek gaat vooral over manieren om te organiseren én ervan te genieten. Ik hoop dat je dit ziet als een feelgoodboek met ideeën waar je elke maand naar uit kunt kijken en die blijvende, blije herinneringen geven, of het nou aan een tafel vol kaarsen is in de winter, buiten op een kleedje in de zomer, of in de herfst op een met bladeren bedekt bankje met een warme versnapering in de hand."