.
News Image

Pinkpop festival tot en met 2040 in Landgraaf

Pinkpop nog minstens 20 jaar op dezelfde locatie.
Pinkpop blijft nog zeker twee decennia in Landgraaf. Gemeente Landgraaf en organisator Festivals Limburg B.V hebben tijdens de openingsdag van Pinkpop 2018, vrijdag 15 juni, het verlengingscontract ondertekend.

Met hun handtekeningen bekrachtigden ‘Mr. Pinkpop’ Jan Smeets namens Festivals Limburg B.V. en burgemeester Raymond Vlecken en wethouder Freed Janssen namens de gemeente Landgraaf de samenwerking in de toekomst. ‘s Werelds langstlopende popfestival verbindt zich met deze overeenkomst tot en met 2040 aan Landgraaf.

Jan Smeets is heel erg blij met deze verlenging: “Ons huidige contract met de gemeente loopt tot en met 2020 maar ook na die tijd willen we het festival graag in Landgraaf blijven houden. Het huidige contract is opnieuw bekeken en dat heeft uiteindelijk geleid tot dit mooie resultaat. Pinkpop hoort bij Landgraaf en Landgraaf hoort bij Pinkpop.”

Burgemeester Raymond Vlecken en wethouder Freed Janssen zijn namens het college zeer trots dit nieuws te kunnen melden. “We voelen ons vereerd dat dit fantastische festival zich voor nog langere tijd aan Landgraaf wil verbinden. Pinkpop is van grote waarde voor onze gemeente, zowel wat betreft naamsbekendheid als economische spin-off. Deze contractverlenging garandeert het behoud van deze positieve effecten. Het college verheugt zich op het voortzetten van de prima samenwerking met de organisatie van Pinkpop.”

Bio van Jan Smeets

Meer Over:

Jan Smeets