.
News Image

Pieter Loridon lanceert videoboodschap

Zoë komt op voor Pieter in Het Laatste Nieuws.

"Heb videoboodschap ingesproken en gepost op m'n Facebook. Daar blijft het bij". Die boodschap schreef Pieter Loridon dinsdag op Twitter en zo wist iedereen van de media waar hij of zij aan toe was. Loridon werd eerder door het slijk gehaald omdat hij zijn vriendin Zoë Van Gastel hardhandig zou aangepakt hebben en haar zelfs een kopstoot gegeven zou hebben.

Die boodschap nam Pieter op in zijn wagen en duurt amper 47 seconden. Dit is de tekst: "Ik sluit een geweldige periode af en ik kijk vooruit. Weliswaar op een negatieve manier door bepaalde media. Ik ga niet reageren op deze media, dat doe ik al jaren niet. En het profiel dat men schetst strookt ook niet met de realiteit. Het is erg genoeg voor mijn naaste omgeving, wat ik echt enorm erg vind wat er nu gebeurt. Zoë, jij kent onze ups & downs meid. Ik wens jullie alle geluk en succes toe want dat verdien je echt. De waarheid zit in m'n hart en in de harten van de mensen die ertoe doen en dat is echt het belangrijkste. Dikke kus aan Colette."

Een mooie en ongetwijfeld gemeende reactie van Pieter Loridon in de richting van Zoë. In Het Laatste Nieuws lezen we een heel ander verhaal dan in Story. Zo zou Pieter Loridon geen seconde in de cel gezeten hebben en hoewel Zoë inderdaad een kopstoot van Pieter gekregen zou hebben, vertelt ze in Het Laatste Nieuws dat ze geen slaag kreeg van Pieter. Nog in de krant lezen we dat Pieter Loridon al drie jaar in proces ligt met Story en dat hij absoluut niet met dat blad wil spreken. Volgens de advocaat van Pieter Loridon is dit hele verhaal niet meer dan een storm in een glas water. Laten we het hopen. En wie zich afvraagt wie Colette is, dat blijkt de hond van Zoë te zijn.