.
News Image

Pieter Loridon: dit moet echt stoppen

Pieter Loridon heeft een tweede filmpje online gezet.

Pieter Loridon heeft vrijdagmiddag een nieuw filmpje online gezet waar hij een oproep doet naar de media. Pieter is alle insinuaties en verhalen over hem en Zoë beu. Pieter kreeg via zijn ex-vrouw Jill, met wie hij naar eigen zeggen al drie jaar geen contact meer heeft, een bericht dat de redactie van Tv-Familie naar haar stuurde.
Pieter Loridon haalt sterk uit naar bepaalde media, vooral naar "de roddelblaadjes" die bekende koppen aan de schandpaal kloppen. Pieter noemt het mensen zonder gezicht, zonder een vorm van ethiek. "Het zijn ook die de jacht geopend hadden op Yasmine, het zijn ook die mensen mensenlevens kapotmaken, vernederen en het is een heel bepaalde, eigenaardigee vorm van boordwinning".

"Ik had voorgenomen om niet te reageren maar als ik de mensen rondom mij zie die mij het nauwst aan het hart liggen, die ik tot het binnenste van mijn ziel graag zie en zie hoe dat die ervan af zien - net als ik - en ik zie wat er nog aankomt, dan moet ik op een bepaalde manier wel ingrijpen en vragen dat het stopt", klinkt het bij Pieter.
Pieter en Zoë hebben nooit een dubbelinterview gegeven, praatten drie jaar lang niet met bepaalde roddelbladen. Pieter geeft toe dat hij en Zoë een mindere periode hadden. Ze hebben samen nog Kerstmis gevierd, zijn begin dit jaar nog samen naar Kopenhagen op vakantie geweest, dat klopt volgens hem allemaal.
"Zoë is op skireis gegaan en ik ben haar toevallig in een straat in Antwerpen tegengekomen dat ik niet kon plaatsen. En wij hebben daar een heftige discussie gehad. We hebben daar neus tegen neus gestaan, iets dat 25-30 seconden geduurd heeft. De poltie is er inderdaad bij gekomen en we alle drie naar het politiebureau zijn gegaan voor onze verklaring af te leggen. Ja, alle drie en daar is ook niemand in een cel overnacht of geplaatst maar heeft iedereen onafhankelijk van elkaar zijn verhaal kunnen doen totdat we konden beschikken. Daarna ben ik ook thuis alle spullen van Zoë gaan inpakken en heeft een vriend van mij ze in een cammionette vol weggebracht en that was it. Pieter en Zoë hadden ervoor gekozen om hierover niet te praten maar ondertussen hebben Tv-Familie, Story en Het Laatste Nieuws hier al over bericht.
"Ik zeg het u echt, als ik de mensen van mijn familie bekijk, de mensen rond mij, dit moet stoppen. Dit kan écht écht niet. Ik wens Zoë echt het beste toe en veel succes wat ik daarvoor al heb gedaan maar dit moet aub stoppen. Waarom? Omdat ik dit bericht kreeg van mijn ex-vrouw Jill die ik al drie jaar niet meer heb gezien maar waar er wel wederzijds respect is en die vond dat ik dit moest weten. Dit moet écht stoppen" waarna Pieter het bericht van Tv-Familie laat zien. "Hey Jill, We are currently writing an article about Pieter Loridon. As you know: according to some media Pieter hit his girlfriend Zoë and even spend a night in jail for it. Maybe you could telll us something about Pieter? Was he that agressive with you? Is he really a "dangerous" type of guy?Whatever you say can be publushed completely anonymous, because we understand that this is a sensitive subject."

We hopen voor Zoë en voor Pieter dat zij hun relatiebreuk rustig kunnen verwerken maar iets doet ons vermoeden dat de boekskes volgende dinsdag en woensdag de vuile was zullen buitenhangen.