.
News Image

Pieter Loridon beschuldigd van geweld

Zoë en Pieter niet zonder slag of stoot uit elkaar.

Vorige week pakte Tv-Familie uit met het nieuws dat Zoë Van Gastel en Pieter Loridon uit elkaar zijn. Story schrijft deze week dat Pieter zelfs in de cel zat na geweld tegen Zoë. Story heeft bronnen die vertelden dat de twee in het verleden heel zware ruzies hadden. Eén van die ruzies werd zelfs op straat gevoerd. Zoë zou van Pieter een kopstoot gekregen hebben waarop Zoë de politie ingeschakeld heeft. Agenten pakten Loridon op voor verhoor en Zoë zou volgens het weekblad klacht ingediend hebben tegen Pieter Loridon. Zoë wil geen details kwijt over de zaak maar vertelt dat ze uiteindelijk niet in het ziekenhuis beland is. Aan Story vertelt Zoë dat Pieter een afgesloten hoofdstuk voor haar is.

Het leek er lange tijd op dat zowel Zoë als Pieter voor elkaar geboren waren. Ze doken vaak samen op bij feestjes en gingen steeds vaker samen op de foto. Totdat we hen eind vorig jaar plots niet meer samen zagen. Koppels zijn niet verplicht om samen naar feestjes te gaan maar als ze een aantal keer niet samen komen, dan wekt dit argwaan bij de pers maar ook bij vrienden en collega's. Eén van die collega's schrikt er niet van dat Pieter geweldadig uit de hoek kwam en het uiteindelijk tot een breuk kwam tussen Zoë en Pieter.
"Zoë en Pieter hadden al langer problemen, eigenlijk heeft het nog lang geduurd vooraleer het tot een breuk kwam", klinkt het in een reactie aan onze redactie. Onze bron wou alleen anoniem reageren. "Zoë en Pieter hadden een mooie relatie en volgens mij hebben beiden schuld aan de breuk. Met alle respect maar zowel Zoë als Pieter zijn zo intensief met hun werk bezig dat er weinig tijd was om aan hun relatie te werken. De echte reden van de breuk ken ik niet maar ik veronderstel niet dat er een derde bij de breuk betrokken is. En meer wil ik echt niet zeggen."