.
News Image

Piet Piraat - Halloween Box

De speciale Halloweenbox van Piet Piraat bevat 3 DVDs. Leuk geschenk om aan de Sint te vragen!

De pompoenkoning: De piraten willen Halloween vieren maar er zijn geen pompoenen. Ze besluiten om op pompoeneiland nieuwe te gaan halen. Maar Steven houdt de piraten tegen. Hij vertelt hen over de legende van de pompoenkoning. Die vertelt dat al wie pompoenen steelt in een pompoen verandert. Zal dit goed aflopen? (incl. 8 extra griezelverhaaltjes)

Piet Piraat en het Schotse spook: Berend heeft van zijn Schotse grootoom McBrokkenpap een kasteel geërfd. De Scheve Schuit zet koers richting Schotland en Berend voelt zich helemaal Schot, hij is vanaf nu McBrokkenpap. Wanneer ze aankomen in Schotland blijken de Piraten niet de enige aanwezigen te zijn in het kasteel... (incl. 10 extra griezelverhaaltjes)

Piet Piraat en de mysterieuze mummie: Piet Piraat krijgt de opdracht van zijn tante Cleo om een sarcofaag te vervoeren. Deze sarcofaag moet van haar museum naar een piramide in Egypte gevaren worden. Volgens een zeer oude legende zou er een mummie in de sarcofaag zitten. Piet en zijn maatjes zijn niet bang voor de legende en zullen dit klusje opknappen. Ze varen samen met de sarcofaag het avontuur tegemoet…. (incl. 10 extra griezelverhaaltjes)