.
News Image

Philippe Geubels tweede avond in Carré Amsterdam

Theatertour Philippe Geubels van start en tweede avond Carré in de verkoop.

Donderdagavond ging de theatertour van Philippe Geubels met zijn voorstelling ‘Made in Belgium’ van start in een uitverkocht Theater de Lievenkamp in Oss. Daar werd bekend gemaakt dat hij een tweede avond in Carré zal spelen, in De Wereld Draait Door. Hij zal daar zijn tour afsluiten op 2 en 3 maart 2014 en de kaartverkoop voor 2 maart loopt ondertussen.

Philippe Geubels is één van de drukst bezette mediafiguren van Vlaanderen en zijn succes bleef niet onopgemerkt in Nederland. Hij werd uitgenodigd om te spelen op het prestigieuze Amsterdam Comedy Festival en Lowlands. Daarna volgde de theatertour van de voorstelling ‘Made in Belgium’, een speciaal voor Nederland samengesteld programma van alle hoogtepunten uit eerdere shows.

Gecombineerd met zijn televisieoptredens in ‘Mag ik u kussen?’, ‘De slimste mens’ en uiteraard ‘De Wereld Draait Door’ is Philippe in Nederland inmiddels bekend en geliefd geworden. Afgelopen seizoen zijn er extra shows bijgeboekt, waar mogelijk zijn shows verplaatst naar grotere zalen en voor de hele theatertour was al snel geen ticket meer te koop. Voor komend seizoen zijn er ook al vele uitverkochte zalen en nog maar enkele kaarten te koop.

De voorstellingen in Carré op 2 en 3 maart 2014 zijn de laatste kans om ‘Made in Belgium’ te zien.