.
Philippe Geubels
zaterdag 25 december 2021

Philippe Geubels presenteert tweede seizoen van ‘Taboe’: “er zit geen kwaadheid in mijn moppen”

Al ervaart hij nog steeds wat stress

Op 26 december start het tweede seizoen van ‘Taboe’. Daarin gaat Philippe Geubels in gesprek met mensen die een bepaalde issue hebben. Zo komen in het tweede seizoen mensen met autismespectrumstoornis aan bod, maar ook vrouw. Het persoonlijke verhaal van die mensen wordt overgoten met een vleugje Geubels-humor. Om het allemaal wat lichter te maken.

Geubels is de perfecte man om dit te doen. In Gazet van Antwerpen legt hij uit waarom. “Misschien omdat mensen voelen dat er geen greintje kwaadheid in mijn moppen zit. Toen ik in de Colruyt werkte, speelde ik ook al met de klanten hun voeten. Ik kon daar ver in gaan omdat ze voelden: die gast doet dat niet om mij te kakken te zetten.”

Ook al is Philippe het gewoon van comedy te brengen en te presenteren. Voor dit programma voelt Geubels nog steeds de nodige zenuwen. “Maar door het eerste seizoen had ik het vertrouwen. Je kunt veel vragen aan mensen. Soms zijn ze zelfs blij als je moeilijkere vragen stelt. In de aflevering over ongewild kinderlozen zit een dame die opgelucht was omdat ze eens in alle openheid haar verhaal kon doen. “

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Philippe Geubels

Meer Over:

Philippe Geubels