.
Philippe Geubels
dinsdag 27 september 2022

Philippe Geubels presenteert ‘Hotel Römantiek’: “Dat was even slikken”

Ze hadden veel meegemaakt

In ‘Hotel Römantiek’ is Philippe Geubels één van de drie presentatoren die de deelnemers aan elkaar probeert te koppelen. Soms met succes, soms met weinig resultaat. Zelf is Philippe al 20 jaar samen met zijn vrouw en is hij nog altijd heel gelukkig.

“Dat gaat goed, dat is plezant. En ik geloofde wel al in de liefde, maar door het programma is mijn geloof in de liefde misschien wel sterker geworden. Als je hoort hoe sommige mensen nog dagelijks met hun overleden man of vrouw spreken, dan besef je dat echte liefde wel bestaat”, reageert hij in Gazet van Antwerpen.

Door met 65+’ers op stap te gaan, heeft hij ook vaak kunnen luisteren naar verhalen van de deelnemers. Verhalen die vaak een diepe indruk op Geubels hebben nagelaten.

“Ze hebben vaak anderen verloren en veel verdriet gekend in het leven. Zo nam René zijn vrouw overal mee naartoe, 20 jaar lang. Tot ze helaas is overleden. Later heeft hij dan iemand nieuw leren kennen en pas dan heeft hij gemerkt wat echte liefde is. Dat was echt de vrouw van zijn leven, heeft hij toen gezegd.”

Het is al een grote stap voor zo iemand om aan het programma deel te nemen en dat bewondert Philippe wel enorm. “Je ziet dat zo iemand wat terughoudender is en vooral met het idee van ‘We zien wel’ meedoet. Maar René heeft alles goed meegedaan en is een vrolijke mens. Maar zijn verhaal, dat was even slikken.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Philippe Geubels

Meer Over:

Philippe Geubels