.
Philippe Geubels
woensdag 8 april 2020

Philippe Geubels en Michael Schack brengen single 'Ik dans op de WC' uit

Scoort Philippe Geubels zijn eerste nummer één in de Ultratop?


Een bijzonder nieuwtje uit 'Iedereen beroemd' van woensdagavond. In het dagelijkse programma van Eén ging de single mét bijhorende videoclip van Philippe Geubels in première.

Philippe maakte voor 'Iedereen beroemd' een song om alle Vlamingen aan te moedigen om vol te houden in deze coronatijden. De song, een soort kruising tussen schlager en techno, heet ‘Ik dans op de WC’ en is een samenwerking met muzikant en producer Schack. Michael Schack is de drummer van Milk Inc en Netsky en tourt sinds een drietal jaar vooral solo als #DJDrummer de wereld rond. Hij en Philippe zijn al jaren goede vrienden, wat resulteerde in deze samenwerking.

Philippe zorgde ook voor een bijpassende ‘home made ‘videoclip bij zijn nummer. De clip was oorspronkelijk gewoon bedoeld als inzending voor de rubriek ‘Coronadagboek’ van 'Iedereen beroemd', maar het idee groeide intussen uit tot een heuse single. In die clip doen trouwens een paar van Philippes vrienden op afstand mee, meerbepaald Jens Dendoncker, Erik Van Looy en Thomas Smith.

Philippe: “Gewoon uit verveling, en omdat ik voel dat mensen het moeilijk beginnen te krijgen, heb ik een nummertje gemaakt om iedereen aan te moedigen om vol te houden: bouw gewoon thuis een feestje. Ik ken Shack al lang, het is een goede muzikant en producer dus ik heb gevraagd of hij muziek kon maken.”Leuk detail: het nummer is vanaf nu ook te koop. De kans is groot dat Philippe Geubels binnenkort zijn eerste nummer-1-hit scoort en dat gunnen wij hem.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Philippe Geubels en Michael Schack

Bio van Milk Inc en Netsky

Meer Over:

Milk Inc Netsky