.
Phil Kevin
dinsdag 13 juni 2023

Phil Kevin wordt niet nieuwe eigenaar van parochiezaal

En toch had hij eerst een mondeling akkoord.

Phil Kevin wordt dan toch niet de uitbater van de parochiezaal te Ordingen bij Sint-Truiden. De zanger zegt aan Het Nieuwsblad dat hij op zoek was naar een nieuwe vaste locatie voor zijn dansschool. Op een gegeven ogenblik kwam Phil op de leegstaande parochiezaal uit. "Binnen zagen we het meteen: deze plek had zo veel charme. Zeker als we de binnenkant nog wat meer gingen pimpen. Het was er perfect voor dans- en showavonden.”

In de late lente van 2022 werd Phil Kevin de nieuwe huurder van het gebouw na een mondeling akkoord. Hij had de sleutel en had al een naam bedacht. Op 23 september 2022 zou hij de deuren openen, maar hij had nog steeds geen contract ondertekend. Met enkel 'een woord is een woord' was Phil alvast naar eigen zeggen niet gerustgesteld. Een bezoekje aan het Truiens immokantoor bezorgde de zanger echter een koude douche. De mensen van de parochieraad gingen het plots toch niet meer doen.

De parochiezaal werd helemaal opgefrist door Phils hele fanclub. Gelukkig had de zanger nog geen kosten gemaakt. "Jammer, want Sint-Truiden kan best wat peper in zijn gat gebruiken. Nu trek ik voor mijn jaarlijkse verjaardagsshow naar zaal De Bammerd in Heers.”

De parochiezaal van Ordingen staat inmiddels weer te koop.

Tekst: Nico Vanaken

Bio van Phil Kevin

Meer Over:

Phil Kevin