.
Phil Kevin
maandag 13 augustus 2018

Phil Kevin viert verjaardag in spiegeltent

Op 23 september wordt het een wervelende show.


Op 11 september wordt Phil Kevin 49 jaar jong. Hij wacht niet nog een jaar, tot hij Abraham zal zien om zijn verjaardag op een unieke manier te vieren. Neen, op 23 september van dit jaar gaat hij er al stevig tegenaan!

Omstreeks 11.30u wordt er gestart met een after summer BBQ. Vanaf 14 uur start een heuse shownamiddag met Phil Kevin zelf natuurlijk en gastartiesten Davy Gilles en Guy Neve. Er is in de loop van de namiddag nog de opstart en doop van de nieuwe fanclub. Ook is er een persmoment met de voorstelling van het langverwachte nieuwe album van de sympathieke zanger.



Aan 't Catarakske, Hampstraat 1 te 3870 Klein-Gelmen (Heers) staat er een spiegeltent opgesteld waar alle activiteiten zullen plaatsvinden. Mensen die enkel de show willen bijwonen hebben toegang vanaf 13u en betalen € 10 per persoon.

En dan is er nog het GOLDEN TICKET. Volwassenen betalen € 30 en kinderen tot 10 jaar krijgen toegang voor € 20. Dit omvat de after summer BBQ (3 stukken vlees met uitgebreid buffet), inkomticket voor het showprogramma en een gereserveerde zitplaats.



Tickets bestellen kan via de Phil Kevin Fanclub (0476/07.47.07), bij Phil's optredens of bij 't Catarakske in Klein-Gelmen bij Heers.



(Nico Vanaken)